Patrneři projektu Život bez oka

09.07.2012 22:35

 

Člověk na všechno občas sám nestačí a tak se i tento projekt neobejde bez pomoci jiných lidí. I proto jsem rozšířila položku v menu o informace o projektu. Myslím, že i na tomto webu musí být místo pro poděkování všem, kteří se na tomto projektu podíleli, ale také místo pro jakési technické údaje a zajímavé informace o projektu.

 

V první řadě bych zde chtěla zmínit mého kamaráda z Prahy, který mi velice!! pomáhá svými znalostmi, kontakty na ty správné lidi, svou aktivitou. Bez něj by nebyl projekt tam, kde je nyní. Takže... děkuju strašně moc!!!!

Pak bych chtěla zmínit i Martinku - jednu čtenářku tohoto webu, o které tu již byla řeč, a která mi uhradila doménu. I díky ní a jejímu přispění se web rozjel. Moc děkuju Marti!

A obrovské poděkování patří i panu Kunčíkovi z firmy Stylemax (www.stylemax.cz), který mě zdarma vytvořil letáky a ostatní věci potřebné pro prezentaci webu. Velice děkuji!

 

A v neposlední řadě zde snad už mohu uvést nadaci Světluška, která mi díky příspěvku finančně celý projekt zaštítila. I bez její pomoci bych byla v háji!

I Vám všem ostatním děkuji, ať firmám, sdružením či jednotlivým čtenářům a přispěvovatelům. Ani bez Vás by tento web nebyl takový, jako je nyní.

 

Takže pokud Vás zajímají další informace ohledně tohoto projektu, mrkněte do složky O mě a o projektu na podmenu O projektu Život bez oka.