*** SRAZ bude !!! ***

08.09.2014 23:44

 

Přátelé a kamarádi,

těší mě, že jste tak hojně využívali anketu na sraz, kterou jsem vám připravila na stránky. Vypadá to, že máte o sraz opravdu zájem :-). Pokud se dostaví všichni, kteří se přihlásili, bude nás tam nejmíň 20 kousků. Už nyní vím, že sraz se bude konat v Praze, to byl váš nejčastější požadavek. Pokusím se zajistit prostory, kde budeme mít klid (nějaký salonek s obsluhou). Uvítám tip od pražských čtenářů, kde bychom to mohli pořádat. Nějaké místo asi pro 50 lidí max - tipuju (?). Taktéž bude možnost pro mimopražské zařídit nějaké snad výhodnější ubytování, uvidíme, zda bude využito. Začátek srazu budu plánovat možná okolo 12-13 hodiny, takže by se i mimopražští stihli dopravit na místo a navečer zase jet domů. Určitě se bude sraz konat v sobotu.

S největší pravděpodobností to spácháme na jaře 2015 (duben-květen?). Bližší informace budou samozřejmě zveřejněny na stránkách webu.

Nyní se jen rozhoduji, zda přistoupit na přísnější pravidla a vpustit na náš první, tzn. oťukávací sraz jen lidi, kteří nosí protézku, epitézu či čočky (tento požadavek byl jen u tří odpovědí) a nebo zda umožnit účast na srazu i lidem, kteří čekají na operaci a rádi by se třeba dozvěděli více informací. 

 

Takže, pokud máte tip na nějakou restauraci se salonkem v Praze, popř. i ubytování, piště mi to prosím do mejlu nebo do diskuze pod článkem. Jiné připomínky či rady samozřejmě vítám taky :-)



Máte připomínky či nápady ke srazu? Podělte se :-)

Srazík

Datum: 24.01.2015 | Vložil: Pavel ze Zlína

Tak jak kokám,tak jestli se uskuteční dlouho očekávaný sraz,tak tam budou asi samé ženy,nebo se mýlím?....:-))) Pavel.

Re: Srazík

Datum: 03.02.2015 | Vložil: Ivča

Pavle, i s muži se samozřejmě počítá - je to jen na Vás :)

sraz

Datum: 11.01.2015 | Vložil: karlos.alafia

Jsem tu poprvé. Srazu bych se rád zúčastnil. Nemám sice protézu - jen po úraze přerušený oční nerv, ale vidím jen na jedno oko...

Sraz

Datum: 01.01.2015 | Vložil: Jana48

Myslím, že se dá sehnat slušný nocleh i přes Slevomat, byla jsem před vánocemi v Praze v hotelu Step/ Praha - Libeň/ a i se snídaní
/luxusní/ to bylo za 370 Kč!!!

srazík

Datum: 26.12.2014 | Vložil: Mirka

Ahoj všichni srazík je super. Na stránky se dostanu jen minimálně moc mne Vaše stránky pomohly ze začátku a teď nemám moc času na internet,ale srazu bych se chtěla zúčastnit,doufám,že nepromeškám přihlášku. Mirka

Srazík

Datum: 18.12.2014 | Vložil: Pavel ze Zlína

Ahoj všichni.kolik nás pojede ze Zlína?

sraz

Datum: 02.12.2014 | Vložil: Peťule88

super !! Doufám, že nás bude hooodně :)
znovu se připomínám, kdyby byl někdo na společnou cestu z východních Čech ;)
už teď se těším ! P.

....

Datum: 26.11.2014 | Vložil: petra

To je moc fajn.Jituško myslite,že budou na srazu i nějaci junioři,jestli je to vhodne pro syna Danka(15)?

Re: ....

Datum: 02.12.2014 | Vložil: Peťule88

je to vhodné pro všechny věkové kategorie. Mně je 26, ale na 15 se cítím :-) poradíme, popovídáme o zkušenostech a hlavně v tomhle věku je to těžký ... myslím, že to pro něj bude super !

SRAZ

Datum: 26.11.2014 | Vložil: Roman

Jsem tu dnes poprvé a myslím,že v pravý čas.:-) Jsem z Mikulova a určitě bych se přidal

1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek