Ahoj,
jeste jsem sem nic nedavala, ale tobe odepisu, protoze je mi 21 a pred rokem jsem si tim taky prosla. Nador a ze prijdu o oko. Niceho se neboj, bud silna! Pro me bylo nejhorsi se s tim smirit, rikala jsem si co ty, ze na me lidi budou koukat apod. A tak jsem radsi chtela aby to ostatni predem vedeli, aby me pak nezkoumali. A ted, nekteri kdyby to nevedeli, ze protezku mam, tak by to ani nepoznali, muj pritel se me kolikrat i ptal ktery oko mam zdravy. Jen se s tim musis naucit fungovat a zvyknes si, casem. Nejtezsi je se s tim sama smirit. Je sice pravda, ze ted kdyz jdu treba po meste a nejaky kluk si me prohlidne, tak si myslim, ze na me kouka, protoze to vidi a pritom to je treba, ze se mu libim, ale ja to mam proste tak vsugerovany. Jde proste jenom o zvyk. Ale neboj se, zvladnes to. :) ja se to snazila brat vsechno s nadhledem, ze bude vsechno dobry, ze to zvladnu, ze jsou horsi veci, ze jsem mlada a naucim se s tim zit a jsem za to rada, ze jsem to tak brala, protoze to tak je. Je to rok, uteklo to silene a zvykla jsem si. Takze ty to zvladnes urcite taky! Kdybys cokoliv potrebovala, tak se ozvi, rada ti napisu.
Re: Oko
Datum: 14.06.2018 | Vložil: Oko2