Poděkování Táně i všem ostatním

20.10.2021 10:57

Dnes jsem v e-mailu objevila dopis, který mě mile překvapil. Jeho část zveřejňuji níže. Je to jen střípek toho, co mi od Vás chodí. Vaše poděkování za vytvoření webu mě moc těší a neskutečně nabíjí, že jsem udělala správnou věc. Jsem ráda, že se prvotní záměr pomoci ostatním se stejným problémem zdařil. Sama moc dobře vím, jaké to bylo, když si člověk vyslechl verdikt o ztrátě oka. Ale ta nevědomost, co bude dál, byla snad horší... a právě proto vznikl tento web, abyste na tom nebyli stejně jako já... abyste měli dostatek informací a nebyli ve stresu (nebo alespoň v ne tak velikém), abyste věděli, že jsou i další lidé se stejným osudem, abyste v tom zkrátka nebyli sami....

Takže paní Táně i všem ostatním moc děkuji za milá slova. Neskutečně si toho vážím!

 

"Dobrý den,

chtěla bych Vám moc poděkovat za vytvoření webových stránek. Našla jsem tam veškeré informace, které jsem od lékařů nedostala. Díky Vašim příspěvkům jsem si během jednoho dne vyřídila objednání na oční protézky, zjistila výhody a nevýhody a hlavně zacházení s nimi.
Až pojedu na kontrolu, poprosím je, aby dávali lidem se stejným problémem odkaz na tyto stránky. Takhle jsem od února slýchala po operaci řekneme bližší informace, pak to bylo že na kontrole mi řeknou veškeré informace a nakonec jsem dostala kontakt na dvě osoby a že se mám objednat a to bylo vše."