*** SRAZ bude !!! ***

08.09.2014 23:44

 

Přátelé a kamarádi,

těší mě, že jste tak hojně využívali anketu na sraz, kterou jsem vám připravila na stránky. Vypadá to, že máte o sraz opravdu zájem :-). Pokud se dostaví všichni, kteří se přihlásili, bude nás tam nejmíň 20 kousků. Už nyní vím, že sraz se bude konat v Praze, to byl váš nejčastější požadavek. Pokusím se zajistit prostory, kde budeme mít klid (nějaký salonek s obsluhou). Uvítám tip od pražských čtenářů, kde bychom to mohli pořádat. Nějaké místo asi pro 50 lidí max - tipuju (?). Taktéž bude možnost pro mimopražské zařídit nějaké snad výhodnější ubytování, uvidíme, zda bude využito. Začátek srazu budu plánovat možná okolo 12-13 hodiny, takže by se i mimopražští stihli dopravit na místo a navečer zase jet domů. Určitě se bude sraz konat v sobotu.

S největší pravděpodobností to spácháme na jaře 2015 (duben-květen?). Bližší informace budou samozřejmě zveřejněny na stránkách webu.

Nyní se jen rozhoduji, zda přistoupit na přísnější pravidla a vpustit na náš první, tzn. oťukávací sraz jen lidi, kteří nosí protézku, epitézu či čočky (tento požadavek byl jen u tří odpovědí) a nebo zda umožnit účast na srazu i lidem, kteří čekají na operaci a rádi by se třeba dozvěděli více informací. 

 

Takže, pokud máte tip na nějakou restauraci se salonkem v Praze, popř. i ubytování, piště mi to prosím do mejlu nebo do diskuze pod článkem. Jiné připomínky či rady samozřejmě vítám taky :-)



Máte připomínky či nápady ke srazu? Podělte se :-)

Re: Re: Re: Re: Srazík

Datum: 03.02.2015 | Vložil: Martina

Ahojky tak já bych taky jela z Bohumína pokud bych se mohla přidat.

Sraz

Datum: 11.10.2014 | Vložil: Peťule88

A taky si myslím, že nám jedno krátké odpoledne stačit nebude. Já bych klidně jela třeba do nějakého kempu na víkend. Na jaře by to mohlo být super. Nebo jen na jednu noc, pokud se někomu nechce na celý víkend :)
co vy na to ??

Re: Sraz

Datum: 01.01.2015 | Vložil: Jana48

Proč ne?

Sraz

Datum: 11.10.2014 | Vložil: Peťule88

Ahojda, dlouho jsem tu nebyla a mile mě překvapila informace o srazu. S mou účastí rozhodně počítejte ! ;)
Až bude znán termín, zkusím se s někým domluvit na případné společné dopravě. Mám to do Prahy cca 2 hodiny, tak pokud by se chystal někdo z Pardubicka, můžeme jet společně ;)

<< 1 | 2 | 3

Přidat nový příspěvek