Podílejte se na tvorbě webu Život bez oka

14.02.2013 06:30

 

Rok se s rokem sešel  a web Život bez oka má za sebou první rok své existence. Nebudu tu psát, co všechno se za ten čas podařilo, to si můžete najít v informacích o projektu. Ráda bych zde ale napsala, že jsem opravdu mile překvapena, jak se celý projekt postupně rozjíždí. I když to jsou krůčky pomalé, přesto jsou! Podle Vašich ohlasů je vidět, že tento web je přesně to, co tu ohledně očních protéz chybělo. Ani nevíte, jak moc jsem za to ráda!!! Pomáháme vlastně sami sobě. Děkuji všem, ať už jste přispěli příběhem, informací, napsali mi e-mail a nebo si jen přečetli web. 

I do dalších měsíců a snad i let je plánováno vylepšování, ať už informací, novinek nebo přizvání odborníka. Přesto zde máte k dispozici formulář, na kterém se můžete vyřádit, co ještě byste si na tomto webu přáli. Chybí Vám zde něco? Máte nějaký nápad, co by i ostatní uvítali? Tip na novinku? Podělte se! Každý nápad, nápadíček, myšlenka či blbůstka je vítaná :-)

Vaše autorka webu Život bez oka

Máte nápad na vylepšení těchto stránek?

Podělte se se mnou. Ať už se jedná o nějaký tip na novinku či jakýkoliv nápad na vylepšení, vše je vítáno! Pole označená * je nutno vypnit (nechcete-li je vyplňovat, uveďte X)