Na co mám nárok?

Často se ptáte, na co máte při svém "handicapu" nárok. Ne každý se v úředním šimlovi tak dokonale vyzná, proto tu vznikla nová diskuze, kde si můžete vzájemně poradit, kdo o co zažádal a jak uspěl. Můžete zkoušet invalidní důchod, průkaz ZTP, příspěvek na benzín, či jiné výhody nebo úlevy. Bylo by fajn psát i z jakého kraje/okresu jste, protože přeci jen každá posudková komise je jinak přísná.

Neplatí to ale tak, že pobírá-li důchod jeden, bude ho pobírat i druhý. Závisí to na řadě dalších skutečností ohledně Vaše zdravotního stavu. Všeobecně ale platí, že pokud máte vidoucí pouze jedno oko a nemáte na něm žádný zásadní zdravotní problém, nemáte nárok na nic.

Diskusní téma: Mám jako nositel protézky na něco nárok?

Půjčka pro osobní potřebu

Datum: 04.08.2025 | Vložil: Vanicek Pavel

Naše nabídka platí pro tyto kategorie:
* Finanční půjčky
* Hypoteční úvěr
* Investiční úvěr
* Půjčka na auto
* Osobní půjčka
* Podnikatelský úvěr
* Splácení dluhu
Naše nabídka je velmi vážná a máme všechny schopnosti, které vám pomohou získat půjčku krátce po přijetí vaší žádosti. Tato nabídka je rychlá, bezpečná, spolehlivá a bez soudních sporů. pokud máte zájem a dokážete dodržet svůj závazek, jsem vám plně k dispozici. Kontaktní údaje služby Gmail : pavelvanicek43@gmail.com

Rychlá a spolehlivá nabídka půjčky

Datum: 01.08.2025 | Vložil: KUCHTA ONDŘEJ

Nabízím svou nabídku půjčky, která je velmi rychlá a snadná. Moje nabídka začíná od 20 000 do 50 000 000 Kč a úroková sazba je 3 % a je zdarma. Splácení půjčky začíná od 12 do 300 měsíců. Připomínám vám, že můj bankovní manažer vyžaduje před převodem finančních prostředků na váš účet podepsaný smluvní dokument. Takže pro všechny vaše naléhavé potřeby ohledně půjčky mě kontaktujte: kuchtaondrej9@gmail.com

Potřebujete půjčku na konsolidaci svého dluhu ve výši 3 %?

Datum: 01.08.2025 | Vložil: Yveta Cáková

Potřebujete půjčku na konsolidaci svého dluhu ve výši 3 %? Nebo Osobní půjčky * Podnikatelské půjčky atd. Zájemci by nás měli kontaktovat pro více informací prostřednictvím e-mailu: YVETACAKOVA@GMAIL.COM Nabízíme finanční poradenství klientům, společnostem, které hledají dluhové / úvěrové financování a hledají pracovní kapitál k zahájení nového podnikání nebo k rozšíření stávajícího podnikání. Zájemci by nás měli kontaktovat pro více informací prostřednictvím e-mailu: YVETACAKOVA@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420777830344.

Potřebujete půjčku na konsolidaci svého dluhu ve výši 3 %? Nebo Osobní půjčky * Podnikatelské půjčky atd. Zájemci by nás měli kontaktovat pro více informací prostřednictvím e-mailu: YVETACAKOVA@GMAIL.COM Nabízíme finanční poradenství klientům, společnostem, které hledají dluhové / úvěrové financování a hledají pracovní kapitál k zahájení nového podnikání nebo k rozšíření stávajícího podnikání. Zájemci by nás měli kontaktovat pro více informací prostřednictvím e-mailu: YVETACAKOVA@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420777830344.

Potřebujete půjčku na konsolidaci svého dluhu ve výši 3 %?

Datum: 01.08.2025 | Vložil: Yveta Cáková

Legální a důvěryhodné půjčky

Datum: 01.08.2025 | Vložil: HAVÍŘ MILAN

Dobrý den, potřebujete okamžitou půjčku? Nabízím všechny typy půjček do 30 minut. Nabídka půjčky začíná od 20 000 Kč do 90 000 000 Kč. Doba splácení mé půjčky je 1 až 30 let. Úroková sazba je 2 %. Kontaktujte mě nyní pro bezpečnou a okamžitou půjčku na email :milanhavir118@gmail.com

Datum: 01.08.2025 | Vložil: HAVÍŘ MILAN

Dobrý den, potřebujete okamžitou půjčku? Nabízím všechny typy půjček do 30 minut. Nabídka půjčky začíná od 20 000 Kč do 90 000 000 Kč. Doba splácení mé půjčky je 1 až 30 let. Úroková sazba je 2 %. Kontaktujte mě nyní pro bezpečnou a okamžitou půjčku na email :milanhavir118@gmail.com

NEBANKOVNÍ ŘEŠENÍ SOUKROMÉHO FINANCOVÁNÍ.

Datum: 31.07.2025 | Vložil: Blazena

Máte urgentní projekt nebo potřebujete rychle hotovost a banky vám ji odmítají půjčit? Moje nabídka soukromé půjčky je pro vás ideálním řešením s flexibilními podmínkami a osobním přístupem. Mám flexibilní kapitál, který se snadno přizpůsobí vašim finančním potřebám. Nabízím rychlé a bez zdlouhavého řízení půjčky s velmi nízkou úrokovou sazbou, která vám usnadní splácení půjčky bez starostí. Každý, bez ohledu na pohlaví, rasu nebo etnický původ, může půjčku získat rychle za méně než 24 hodin pro vaše různé potřeby (budování firmy, splácení dluhu, koupě domu, koupě auta a různé další potřeby). Jak mohu tuto půjčku rychle a snadno získat? Zanechte mi prosím zprávu na následující e-mailové adrese. Příprava a zpracování vaší žádosti o půjčku probíhá velmi rychle, abychom zajistili vaši spokojenost. E-mail: blazenasolcovapuj@gmail.com

Datum: 31.07.2025 | Vložil: HAVÍŘ MILAN

Požádejte o osobní, podnikatelský nebo víceúčelový úvěr a nabízíme také hypotéky na nemovitosti. Nabízíme úvěr s nízkou úrokovou sazbou 3 %. Pokud potřebujete více informací a chcete od nás získat půjčku, odpovězte nyní na svou skutečnou e-mailovou adresu a získejte více informací o našich úvěrových programech. E-mail:milanhavir118@gmail.com

Datum: 31.07.2025 | Vložil: HAVÍŘ MILAN

Požádejte o osobní, podnikatelský nebo víceúčelový úvěr a nabízíme také hypotéky na nemovitosti. Nabízíme úvěr s nízkou úrokovou sazbou 3 %. Pokud potřebujete více informací a chcete od nás získat půjčku, odpovězte nyní na svou skutečnou e-mailovou adresu a získejte více informací o našich úvěrových programech. E-mail:milanhavir118@gmail.com

Finance a ekonomika

Datum: 30.07.2025 | Vložil: Sabina Vodičková

Seriózní a rychlé soukromé půjčky.

Speciální půjčky pro firmy, podnikatele a všechny občany, kteří mohou splácet včas bez papírování. Nabízíme půjčky všech typů, od 50 000 do 5 000 000 Kč, s fixní úrokovou sazbou 2 %. Naše půjčky jsou velmi rychlé a bezpečně zpracované online. Neváhejte, jsme vám k dispozici. E-mailem : sabinavodickova8@gmail.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek