Na co mám nárok?

Často se ptáte, na co máte při svém "handicapu" nárok. Ne každý se v úředním šimlovi tak dokonale vyzná, proto tu vznikla nová diskuze, kde si můžete vzájemně poradit, kdo o co zažádal a jak uspěl. Můžete zkoušet invalidní důchod, průkaz ZTP, příspěvek na benzín, či jiné výhody nebo úlevy. Bylo by fajn psát i z jakého kraje/okresu jste, protože přeci jen každá posudková komise je jinak přísná.

Neplatí to ale tak, že pobírá-li důchod jeden, bude ho pobírat i druhý. Závisí to na řadě dalších skutečností ohledně Vaše zdravotního stavu. Všeobecně ale platí, že pokud máte vidoucí pouze jedno oko a nemáte na něm žádný zásadní zdravotní problém, nemáte nárok na nic.

Diskusní téma: Mám jako nositel protézky na něco nárok?

BEZPLATNÁ DOŽIVOTNÍ PŮJČKA

Datum: 07.06.2025 | Vložil: PLVLÍNA PLACHKÁ

Bezpečné a spolehlivé financování Již více než 20 let se věnujeme komplexním řešením rodinných financí. Nabízíme poradenství v oblasti financování - půjčky, hypotéky; zajištění finančních zdrojů pro děti - studium, startovací bydlení; pojištění majetku a života; zajištění příjmu na stáří; tvorba finanční rezervy. Objednejte se emailem: plachkaplvlina@gmail.com

RYCHLÁ PŮJČKA DO 24 HODIN

Datum: 07.06.2025 | Vložil: BUREŠ MARTIN

Hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo firma, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemnou dluhovou historii, které se prostě nemůžete zbavit? V každém případě vám mohu půjčit tolik, kolik chcete, s vaším příjmem. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište email: buresm07@gmail.com

RYCHLÁ PŮJČKA DO 24 HODIN

Datum: 07.06.2025 | Vložil: BUREŠ MARTIN

Hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo firma, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemnou dluhovou historii, které se prostě nemůžete zbavit? V každém případě vám mohu půjčit tolik, kolik chcete, s vaším příjmem. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište email: buresm07@gmail.com

Garantujeme rychlé vyřízení vaší žádosti o kredit.

Datum: 22.05.2025 | Vložil: Jaroslav Dlouhy

Speciální nabídka rychlé půjčky.

Dobrý den, jsem fyzická osoba nabízející půjčky po celé ČR. Mít kapitál, který bude použit na poskytování krátkodobých i dlouhodobých půjček mezi fyzickými osobami v rozmezí od 40 000 Kč do 40 000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to opravdu potřebují, úroková sazba je 3% Poskytuji půjčky Finanční, Home půjčka, investiční půjčka, auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 1 dne od obdržení vaší přihlášky. E-mailem: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com
WHATSAPP: +420607347208

FINANCOVÁNÍ ONLINE.

Dobrý den, jsem fyzická osoba nabízející půjčky po celé ČR. Mít kapitál, který bude použit na poskytování krátkodobých i dlouhodobých půjček mezi fyzickými osobami v rozmezí od 40 000 Kč do 40 000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to opravdu potřebují, úroková sazba je 3% Poskytuji půjčky Finanční, Home půjčka, investiční půjčka, auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 1 dne od obdržení vaší přihlášky. E-mailem: Jaroslav.dlouhy8@gmail.com

Kolik peněz potřebujete a jaká doba trvání je nejlepší?

Spolehlivá půjčka dostupná pro každého

Speciální nabídka výhodné půjčky a oddlužení.

Půjčka od soukromé osoby bez podvodu

Datum: 19.04.2025 | Vložil: Častula Michal

Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: michalcastula45@gmail.com

Rychlé a spolehlivé finanční půjčky.

Datum: 18.04.2025 | Vložil: Roller Dominika

Rychlé a spolehlivé finanční půjčky.
Nabídka půjčky pro vás naléhavě, Potřebujete finanční prostředky na dům, nákup auta, kol, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby, dluhy. Nabízím finanční pomoc od 30 000 Kč do 20 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3% bez ohledu na částku v poptávce, uveďte přesnou částku a datum splatnosti. Pro více informací mě kontaktujte: ROLLERDOMINIKA@GMAIL.COM

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

Přidat nový příspěvek